întrebări

Întrebări frecvente

Criteriul nostru este calitatea scriiturii. Nu contează dacă ești debutant sau autor consacrat. Dacă manuscrisul corespunde criteriilor de evaluare editorială, îl vom publica.

Da.
Trimiteți-ne un e-mail la libraria@sionoeditura.com sau prin intermediul formularului de contact, cu un număr de telefon și vă vom suna pentru a stabili detaliile.

Publicarea unei cărți presupune, pe lângă citirea de mai multe ori a manuscrisului integral, corectură, stilizare, redactare, paginare. Pentru a vedea toate detaliile, vă rugăm să consultați pagina SERVICII PENTRU AUTORI, să ne contactați prin formularul de pe site sau la office@sionoeditura.com.

În momentul în care deveniți colaboratorul nostru, este creat automat un cont privat, cu acces securizat. Secțiunea dvs. privată va fi accesibilă din link-ul Bună, [numele dvs.], din dreapta-sus, unde veți găsi toate situațiile actualizate la zi:

  • difuzare (exemplare/librărie)
  • tiraj disponibil
  • situația vânzărilor
  • situația drepturilor de autor (cuantum/virat/în așteptare)

Veți putea descărca toate documentele pentru a le avea și pe calculatorul dvs.

Plata drepturilor de autor se efectuează la 6 luni sau la 12 luni, conform intervalului stabilit prin contract.
Plata se face prin transfer bancar, numai în contul propriu al autorului, în afară de situația în care autorul solicită în mod expres, în scris, viramentul în alt cont decât cel indicat în contract.

SIONO Editura utilizează următoarele metode de livrare:

  • livrare prin curier rapid (cu plata expediției la client)
  • livrare prin Poşta Română (gratuit pentru comenzile de peste 100 lei cu livrare în România)
  • livrare electronică pentru cărţile în format digital

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați pagina Termeni și Condiții (se deschide în pagină nouă).

Da. Livrările în afara României se fac cu acceptul cumpărătorului de a achita transportul, acesta fiind adăugat la prețul produsului în secțiunea Checkout.
Costul transportului va fi specificat explicit pe factura de însoțire a produsului.

Pentru a modifica datele contului dvs., accesați link-ul Contul meu din dreapta sus.
Veți găsi inclusiv comenzile efectuate, adresele de facturare și livrare iar datele se pot modifica în Detalii cont.
Aceasta, deoarece contul dvs. este utilizat preponderent pentru librărie, în vederea facturării și livrării comenzilor efectuate.

Newsletter-ul este un email care se trimite unui numar nelimitat de contacte sau abonati. Newsletter-ul are rolul de a ține la curent clienții și abonații SIONO Editura cu ultimele apariții editoriale sau cu evenimente publice legate de acestea.
SIONO Editura va trimite cel mult un newsletter pe săptămână, doar persoanelor care s-au abonat în mod explicit la acesta.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei